Despre proiect

 

Când a fost gândit proiectul de apartamente, una dintre priorități a fost reducerea la minimum a timpului pierdut în trafic de viitorii beneficiari. De aceea am ales să construim Oportunity Residence #2, chiar lângă supermarketurile importante, aproape de stația de autobuz.

 

Despre proiectApartamente

31 apartamente

in total

Apartamente

cu 2 si 3 camere

Regim inaltime

P+2E+M

Localizare

Localizat in cartierul Freidorf, avand in imediata proximitate supermarket-uri, acces facil la statia de autobuz.

Imagini de la lucrari

Apartamentele sunt bine structurate, bine compatimentate, gândite special pentru a face viaţa beneficiarilor mai bună.

Apartamentele sunt bine structurate, bine compartimentate, gândite special pentru a face viața beneficiarilor mai bună. Sunt 31 de apartamente, în clădire P+2E+M, având apartamente cu 2 și 3 camere, cu diferite dimensiuni, în așa fel încât să satisfacă fie pretențiile unor tineri proaspăt căsătoriți, fie ale unor familii care au unul sau doi copii.

Locul de parcare poate fi achiziționat la un preț foarte mic. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, astfel încât raportul dintre metrul pătrat și cost să fie cel mai competitiv din piață. Materialele de finisare sunt extrem de bine alese și reușesc să împlinească așteptările celor mai pretențioși clienți.

Accesibilitate

O facilitate importantă pentru beneficiarii locuințelor Oportunity Residence #2 este oferită de parteneriatul dintre RPC GROUP și consultanți specializați în acordarea creditelor. Prin acesta niciun client nu mai trebuie să caute oferte și să piardă ore întregi la agențiile băncilor pentru a căuta soluții de finanțare. Partenerii noștri prezintă direct oferta tuturor băncilor și apoi se ocupă de toată documentația necesară pentru obținerea fondurilor.

Pentru cei care doresc să aibă o bază importantă de comparație și o idee clară despre cum pregătim aceste locuințe, prezentăm mai jos toate detaliile referitoare la materiale, dotări și finisaje.

Finisaje interioare:
-Parchet laminat de 8 mm grosime, marca Egger sau similar, în camere şi holuri;
-Gresie ceramică de calitate superioară în băi şi bucătării – import Italia;
-Glet de finisaj, vopsitorii lavabile de culoare albă şi placaje cu faianţă de calitate superioară la pereţi;
-Glet de finisaj, vopsitorii lavabile de culoare albă și fonoizolaţie sub şapă din polistiren;

Dotări băi:
-Gresie şi faianţă ceramică de calitate superioară;
-Băi complet echipate cu obiecte sanitare şi accesorii (lavoare, vase de WC, rigolă în pardoseală)
-Obiecte sanitare ceramice, vas de toaletă suspendat, cu rezervor încastrat cu clapetă;
-Băile sunt echipate cu prize etanşe cu contact de protecţie şi instalaţie de iluminat preinstalată pentru corpurile de iluminat;

Dotări bucătării:
-Gresie antiderapantă şi gresie ceramică, placaje cu faianţă de calitate superioară deasupra blatului de lucru şi vopsitorii lavabile la pereţi şi tavane;
-Bucătăriile sunt dotate cu racorduri, pregătite pentru montarea aparaturii electrocasnice (racorduri pentru apă, gaz, electricitate, canalizare, ventilaţie);
-Apa caldă este produsă de centrală termică de apartament şi alimentată cu gaze naturale din reţeaua publică;
-Peretele exterior este pregătit pentru tubulatura aferentă hotei;
-Prize electrice 230V cu contact de protecţie pentru aparatura electrocasnică;

Tâmplărie:
 -Tâmplăria exterioară se realizează din profile PVC cu cinci camere şi geam termopan cu peliculă LowE cu 3 foi de sticlă;
-În ceea ce priveşte uşile de intrare în apartament, acestea sunt metalice,
-Uşile interioare în apartamente sunt uşi celulare de culoare albă;

Încălzirea:
-Locuinţele sunt dotate cu sistem de încălzire în pardoseală conectat la centrala termică a fiecărui apartament şi prevăzut cu termostate individuale, asigurând astfel independenţa energetică şi temperaturile preferate pentru fiecare locuinţă. Avantajul principal al sistemului de încălzire în pardoseală constă în costurile reduse cu încălzirea în timpul sezonului rece, ca urmare a eficienţei termice.

Spaţii Comune:
Hol de intrare generos cu design modern, amenajat de specialişti cu vastă experienţă, în care vor fi amplasate cutiile poştale și interfonul de la intrarea în bloc.

Contoare
 -Contorizare individuală pentru consumul de gaz, apă şi electricitate.

Iluminare
-Sistem de iluminat al spaţiilor comune cu temporizator şi senzor.

Calitatea Construcţiei
Structură și pereți -Fundaţii continue din beton armat;

Suprastructură: sistem pereți structurali din beton și zidărie;

Închideri exterioare: pereți structurali din beton armat şi zidărie din cărămidă; 

Termosistem fațade:
polistiren expandat de 8 şi 10 cm, tencuială decorativă minerală colorată în masă și albă;

Structura de rezistenţă este proiectată antiseismic, în conformitate cu prevederile legale;

Clasa Energetica A

Clienti satisfacuti de alegerea facuta

Putine lucruri sunt mai entuziasmante decat sentimentul de a te muta in casa noua... Acesta este si sentimental intens trait de noi, multumita celor de la RPC Group care ne-au indeplinit visul de a avea casa visata. Sunteti cei mai buni! Va recomandam cu drag si incredere tuturor celor care-si doresc ca visul de a avea o casă sa devina realitate.

Alex P.

Reprezentant vanzari, Client RPC Group

Am ajuns, am vazut, am primit explicatii, pe loc au fost facute calcule, iar a doua zi am semnat. Au trecut 6 ani de cand locuiesc intr-o casa pe care am vazut-o crescand de la fundatie. Acum aici e caminul nostru. Aici ne e bine, aici e acel loc de care fiecare dintre noi avem nevoie, acel refugiu fata de lumea în care traim. Toate astea au fost posibile cu ajutorul RPC Group!

Adi M.

Angajat din Ministerul de Interne, Client RPC Group